Obnoviť stránku

MEGUIAR'S Silicone Free Wax, 1,89 l

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MEGUIAR'S Silicone Free Wax, 1,89 l

Pokiaľ zháňate dokonalú ochranu laku pre vašu karosársku dielňu, potom určite s voskami od spoločnosti Meguilars neurobíte krok zlým smerom. Unikátom je tento špeciálny Silicone Free Wax vosk, ktorý bol špeciálne vytvorený pre aplikáciu na čerstvo nanesené laky. Použitá technológia totiž zaisťuje 100 % priedušnosť, takže novo nastriekaný lak môže voľne dýchať a prirodzene zrieť presne tak, ako je potrebné pre jeho maximálnu kvalitu. Navyše ale zaisťuje perfektnú ochranu už od prvej chvíle, a to aj pred UV žiarením, vlhkosťou, zmenami teplôt, alebo mechanickým poškodením.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť aplikácie na čerstvé laky
  • Ochrana pred UV žiarením, vlhkosťou, zmenami teplôt, alebo mechanickým poškodením
  • Neobsahuje silikón

Silicone Free

Výhodou tohto vosku jei absencia silikónov, takže nekontaminuje prostredie v lakovniach a všade tam, kde je použitie silikónov prísne zakázané. Vďaka tomu sa stal veľmi obľúbeným doplnkom všetkých karosárskych dielní.

Objem:
1,89 l

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1,89 l (1 890 ml)

Použitie

Použitie Karoséria

Typ autovosku

Skupenstvo Tekutý
Zloženie Syntetický
Kód:  AUPR4455
Produktové číslo:  M30564
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16