Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MEGUIAR'S Paint Protect

4,5 2 hodnotení

MEGUIAR'S Paint Protect

Chcete mať svoj automobil vždy stopercentne v poriadku? Hľadáte autokozmetiku, ktorá je vysoko kvalitná a zároveň ju možno jednoducho aplikovať aj v domácich podmienkach? Potom by vám v garáži nemala chýbať ani autokozmetika Meguiar's Paint Protect. Vďaka špeciálnej polymérovej technológii totiž dokáže ochrániť lak až po dobu jedného roka. Navyše sa jednoducho nanáša aj stiera a aplikovať ju možno na lak či chróm, ale aj plastové a kovové časti automobilu. Prináša teda všetko, čo si len môžete priať. 

Podstatné vlastnosti

  • Špeciálna autokozmetika od spoločnosti Meguiar's
  • Extrémne dlhá ochrana laku (až 1 rok)
  • Veľmi jednoduché nanášanie a stieranie
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,47 l (473 ml)

Použitie

Použitie Karoséria
Kód:  AUPR4421
Produktové číslo:  G36516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02