Obnoviť stránku

MEGUIAR'S Glass Cleaner Concentrate, 3,78 l

45,89 €

MEGUIAR'S Glass Cleaner Concentrate, 3,78 l

Vďaka prípravku Glass Cleaner Concentrate od americkej značky Meguiar's budú vaše okná priezračne čisté a bez šmúh. Výrobok obsahuje izopropylalkohol, ktorý má vysoko odmasťovacie účinky. Hravo si tak poradí ako s akýmikoľvek mastnými nečistotami, tak aj so zvyškami starých voskov či lešteniek. Tento profesionálny čistič na okná a sklenené povrchy sa môže pochváliť nielen svojimi vynikajúcimi čistiacimi schopnosťami, ale aj veľmi príjemnou vôňou. Prípravok je koncentrátom, ktorý je potrebný zriediť vodou v pomere 10 : 1.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá aplikácia
  • Vysoko účinný
  • Odstraňuje všetky mastné nečistoty
  • Koncentrát v pomere 10 : 1

Použitie

Prípravok nastriekajte na utierku z mikrovlákna, alebo priamo na plochu, ktorú potrebujete vyčistiť. Dajte si pozor, aby sa čistiaci prostriedok nedostal mimo sklenenú plochu. Ak nastane táto situácia, okamžite čistič z okolitých plôch zotrite. Po zotretí všetkých nečistôt, vyleštite suchou stranou utierky sklenenú plochu do žiarivého lesku. Dbajte na to, aby povrch, ktorý budete čistiť, nebol vystavený priamemu slnku.

Doplňujúce informácie:

Objem:
3,78 l

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 3,78 l (3 780 ml)
Kód:  AUPR4306
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  D12001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01