Obnoviť stránku

MEGUIAR'S DA Microfiber Finishing Wax, 473 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

MEGUIAR'S DA Microfiber Finishing Wax, 473 ml

Doprajte svojmu autu perfektnú ochranu v podobe vysokokvalitných voskov od spoločnosti Meguiar'S. Tento Finishing Wax disponuje špeciálnou zmesou polymérov, silíc a prírodnej karnauby, ktorá dodá vyleštěnému laku dokonalý finiš a zároveň bohatú, dlhotrvajúcu ochranu. 

Kľúčové vlastnosti vosku MEGUIAR'S DA Microfiber Finishing Wax

  • Perfektná ochrana laku
  • Jednoduchá manipulácia
  • Určený pre DA Microfiber Correction System
  • Objem 473 ml

Ideálny pre neskúsených užívateľov

Rad DA Microfiber predstavuje systém jednokrokového leštenia a následného voskovanie za použitia Meguiars DA leštičky a špeciálnych mikrovláknových kotúčov. Tento systém je úplne bezpečný a zvládne s ním pracovať nielen profesionál, ale aj amatér, ktorý nemá so strojovým leštením žiadne skúsenosti. V kombinácii s mikrovláknovými kotúčmi nevzniká veľké množstvo prachu. Vďaka tomu nie je nutné auto po zavoskování dodatočne čistiť.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria

Objem

Objem 0,47 l (473 ml)

Typ autovosku

Skupenstvo Tekutý
Zloženie karnaubský
Kód:  AUPR4331
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  D30116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14