Obnoviť stránku

MEGUIAR'S Convertible & Cabriolet Cleaner

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

MEGUIAR'S Convertible & Cabriolet Cleaner

Venujte svojmu kabrioletu starostlivosť, ktorú si zaslúži. Účinný čistič striech kabrioletov zatočí aj s veľmi silným znečistením. Jeho použitie je jednoduché a rýchle. Bez najmenších problémov odstráni aj vtáčí trus, mastné škvrny, šmuhy alebo plesne. Prípravok je vhodný na všetky typy striech a po jeho aplikácii bude vaše auto ako nové.

Hlavné prednosti

  • Veľmi účinný čistič striech kabrioletov
  • Na všetky druhy striech
  • Šetrný a bezpečný
  • Jednoduché a rýchle použitie
  • Odstraňuje aj veľmi silné znečistenie
  • Objem 450 ml

Použitie je jednoduché

Prípravok pretrepte a aplikujte v tieni a na povrchu, ktorý je chladný na dotyk. Na plátených strechách vyskúšajte farebnú stálosť na malom, skrytom mieste. Opláchnite celú strechu prúdom vody, aby ste odstránili všetky voľné nečistoty. Nastriekajte čistič zľahka a rovnomerne na povrch strechy. Šetrnou kefkou alebo mikrovláknovou umývacou rukavicou jemne vpracujte do povrchu. Opláchnite strechu prúdom vody od zvyškov čističa. Pre najlepší výsledok následne celé vozidlo, vrátane strechy, umyte ľubovoľným autošampónom Meguiar's. Na záver môžete strechu naimpregnovať.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Kabrio

Objem

Objem 0,45 l (450 ml)
Kód:  AUPR4406
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G2016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14