Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REPSOL MATIC III 1 l

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REPSOL MATIC III 1 l

Kvalitný syntetický olej z dielne spoločnosti Repsol slúži na údržbu automatických prevodoviek stavebných strojov a úžitkových vozidiel, ktoré vyžadujú predĺžený interval výmeny oleja. Určený je tiež posilovačom riadenia pri vozidlách, kde je vyžadovaná špecifikácia GM DEXRON III alebo DEXRON II. Unikátne zloženie zlepšuje ich odozvu pri nízkych teplotách, zvyšuje odolnosť pri zaťažení a tým predlžuje celkovú životnosť prevodového mechanizmu. Stále trecie vlastnosti a odolnosti proti vysokým teplotám zaručuje dobrá viskozita oleja.

Kľúčové vlastnosti

  • Syntetický mazací olej pre údržbu automatických prevodoviek
  • Chráni pri zaťažení a predlžuje celkovú životnosť
  • Vynikajúce trecie vlastnosti a odolnosť proti vysokých teplotám
  • Objem 1 l
  • Spĺňa normy: DEXRON III G, MAN 339 V-2/339 Z-2, VOITH H55.6336, ZF TE-ML 04D/14B/16L, VOLVO 97341, ALLISON C-4, TES 389, FORD MERCON
 

Parametre a špecifikácia

Objem balenia

Objem balenia 1 l
Kód:  AUPR00087
Produktové číslo:  RP026V51
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14