Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LIQUI MOLY Odpudzovač dažďovej vody 125 ml

4,3 4 hodnotení
5,89 €

LIQUI MOLY Odpudzovač dažďovej vody 125 ml

Uľahčite si výhľad z auta za dažďa vďaka prostriedku na odpudzovanie dažďovej vody firmy LIQUI MOLY. Prípravok vytvorí z dažďových kvapiek guľôčky, ktoré na skle nezostávajú a ľahko odtečú preč. Vďaka tomu je cez sklo dobre vidieť a nič vám tak nebráni vo výhľade, ktorý je dôležitý pre bezpečnosť v premávke na pozemných komunikáciách. Prípravok možno použiť aj na iné sklenené či plastové komponenty, napríklad na priehľady ochranných prilieb. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka lepšiemu výhľadu vyššia bezpečnosť v premávke 
  • Čistiace vlastnosti
  • Jednoduché nanášanie

Objem:
125 ml


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Autosklá

Objem

Objem 0,13 l (125 ml)
Kód:  AUPR2632
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08