Obnoviť stránku

Ledino MS1LED-FLA1004RGB

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ledino MS1LED-FLA1004RGB

Vodotesná lampa Ledino s hliníkovým reflektorom MS1LED-FLA1004RGB je vhodná do každej domácnosti, nevyhnutná pre domácich majstrov, chatárov či remeselníkov, stavebníkov, robotníkov aj pre fotografov. Lampa je vybavená 5 mm bezpečnostným sklom a vodotesným vypínačom, vďaka ktorému môže byť využitá aj na vonkajšie použitie.
Vysoko svietivé LED reflektory môžete nabíjať z normálnej zásuvky (230 V), alebo autonabíjačkou z 12/24V zdroja. Obsahujú klasické akumulátory Samsung. Príslušenstvo k nim dostanete ako súčasť balenia. Li-Ion batéria vydrží v prevádzke až 3 hodiny.
Je možné prepínať farby svetla zo studenej bielej na iné, a to vďaka diaľkovému ovládaču. Uhol osvetlenia až 120o. Lampa je ľahká a mobilná a vďaka LED technológii spotrebuje menej energie.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výkon 900 lm
Životnosť 3 h

Napájanie

Kapacita 4 400 mAh
Maximálna výdrž 3 h
Počet batérií 1 ×
Typ batérie Dobíjací akumulátor

Farba

Farba Žltá

Rozmery

Hĺbka 160 mm
Šírka 145 mm
Výška 240 mm

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Nastavenie farby svetla (RGB)
Kód:  AN000d
Produktové číslo:  MS1LED-FLA1004RGB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19