Obnoviť stránku

Ledino LED-FLA2010D

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ledino LED-FLA2010D

Lampa Ledino LED-FLA 2010 sa stane výborným pomocníkom pre chatárov, chalupárov a remeselníkov a stane sa aj pomocníkom v domácnosti. Praktické, ľahko prenosné a vysoko svietivé LED reflektory sú vybavené akumulátormi Samsung a je možné nabíjať ich z bežnej zásuvky 230 V, ale aj z 12/24 V zdrojov. Príslušenstvo pre obe možnosti nabíjania je samozrejmou súčasťou balenia. Životnosť akumulátora je dimenzovaná až na 500 nabíjacích cyklov. Lampa je vybavená najnovším typom LED diód s farbou svetla 5500 až 6000 K (tzv. studená biela) a uhol osvetlenia je až 120°.
Vďaka LED technológii lampy vyžarujú menšie množstvo tepla, teda spotrebúvajú menšie množstvo energie. 20 W Ledino LED lampa má rovnakú svietivosť ako 200 W halogénové žiarovky.
Lampa Ledino má 5 mm bezpečnostné sklo a vodotesný vypínač. Reflektor je vyrobený z hliníka. Pre ešte širšie možnosti použitia je svietidlo vybavené stupňom krytia na úrovni štandardu IP65, ktorý zaručuje vodotesnosť pod tečúcou vodou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výkon 1 800 lm

Napájanie

Kapacita 10 400 mAh
Maximálna výdrž 6 h
Počet batérií 1 ×
Typ batérie Dobíjací akumulátor

Farba

Farba Červená
Kód:  AN000k
Produktové číslo:  LED-FLA2010D

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19