Obnoviť stránku

Kuberg Freerider

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Kuberg Freerider


Vhodný do terénu aj na cesty

Extrémne ľahký elektrický viacúčelový bicykel Kuberg Freerider svojimi parametrami odkazuje skôr k silnejším elektrobicyklom. 22 Ah batéria poskytuje dostatočný výkon pre dosiahnutie najvyššej rýchlosti 55 km/h a vystačí na 1 hodinu jazdy so 75 kg jazdcom. Motorku poháňa veľmi tichý 48 V/8 kW motor.


Skutočná radosť z jazdy

Freerider je určený pre začínajúcich i pokročilých jazdcov. Bez ohľadu na to, či chcete mať radosť z jazdy, trénovať so svojimi deťmi, zlepšiť svoju fyzickú kondíciu alebo potrebujete iba dochádzať, Freerider bude vždy tou správnou voľbou.


Iba kvalitné diely

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, každý Freerider je vyrábaný ručne len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodávané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu.


Vynikajúce jazdné vlastnosti

Freerider je vybavený prednou vidlicou Manitou Dorado Expert (180 mm) a zadnou DNM Burner RB-RCP, ktoré sa starajú o ladné dopady aj v tom najhrboľatejšom teréne. Vynikajúce jazdné vlastnosti zabezpečia pneumatiky 20 x 2.5 Maxxis Creepy Crawler a o bezpečné brzdenie sa postarajú 203 mm kotúče umiestnené na prednom aj zadnom kolese.


Inteligentná aplikácia na monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácie The Kuberg, určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android, umožní monitorovať všetky funkcie Freerideru. Prostredníctvom aplikácie nastavíte napr. maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy alebo pomocou perimetra vytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Technické údaje

Výkon 8 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 36 kg
Farba Čierna
Kód:  Kube04
Produktové číslo:  ASB-FREERIDER001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04