Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS LIVORNO Carbon 16"

4,7 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
42,90 €

COMPASS LIVORNO Carbon 16"

Chcete si vášho štvorkolesového miláčika nejako vyšperkovať, ale nechce sa vám investovať nemalé čiastky do drahého príslušenstva? Máme pre vás ideálne a cenovo dostupné riešenie v podobe lacných a veľmi vydarených krytov kolies v športovej variante Livorno. Sú vyrobené z veľmi pevného ABS plastu, ktorý vyniká vysokou tuhosťou a perfektnou kvalitou laku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pre kolesá s priemerom 16"
  • Vysoká tuhosť a kvalita laku
  • 4 ks

Jednoduchá montáž

Montáž na kolesá je veľmi jednoduchá. Vykonáva sa jednoduchým nacvaknutím na klasické oceľové disky kolies. Kryt kolesa je na zadnej strane vybavený obvodovou oceľovou pružinou, ktorá zaisťuje pevné spojenie krytu kolesa s oceľovým diskom.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Priemer disku 16"
Materiál ABS plast
Tvar lúčový
Farba čierno-strieborná
Počet krytov v súprave 4 ks
Kód:  AUPR122b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32529

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16