Obnoviť stránku

KochChemie Refreshcockpitcare

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KochChemie Refreshcockpitcare

Chcete dopriať svojmu autu tú najlepšiu starostlivosť? Aj autá potrebujú občas skrášliť, a preto si zaslúžia autokozmetiku KochChemie. Sprej Refreshcockpitcare je určený na čistenie prístrojovej dosky a všetkých plastových častí v interiéri auta. Dokonale odstráni škvrny a všetku špinu a chráni pred usadzovaním novej. Vďaka svojmu zloženiu chráni prístrojovú dosku pred UV lúčmi a zanechá ju čistú a voňavú.  

Kľúčové vlastnosti autokozmetiky Refreshcockpitcare

  • Autokozmetika nemeckého výrobcu KochChemie
  • Určené na čistenie prístrojovej dosky a všetkých plastových častí v aute
  • Chráni pred UV lúčmi
  • Refreshcockpitcare odstraňuje špinu a škvrny
  • Antistatické vlastnosti

Použitie:
Nastriekajte sprej na hubku a rovnomerne rozotrite na povrchu. Sprej nechajte zaschnúť a vstrebať, alebo v prípade potreby utrite suchou handričkou.

Objem:
500 ml

Zloženie:
aqua, polydimethyl siloxane, modified, poly (oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-hydro-.omega.-hydroxy-, (> 1 –  < 4,5 mol EO average molar ratio), isopropyl alcohol, fatty alcohol, alkoxylated, tridecanol, ethoxylated, quaternium-80, parfum, limonene, isotridecanol, ethoxylated, metoxy peg-8 dimethylsilylethyl trimethylsilane, laurylamine dipropylenediamine, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone


Parametre a špecifikácia

Vôňa

Vôňa Čerešňa

Objem

Objem 0,5 l (500 ml)

Použitie

Použitie Palubná doska
Spôsob aplikácie Produkt v rozprašovači
Kód:  Eko005
Produktové číslo:  477706500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07