Obnoviť stránku

KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey

Hliníkový moto kufor KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey je bezpochyby skvelou voľbou, ak patríte k vášnivým motorkárom a premýšľate, kam bezpečne uložiť svoje osobné veci. Tento kufor na moto sa totiž môže pochváliť objemom úložného priestoru 48 l, takže doň uschováte kompletnú výbavu, jedlo, oblečenie a ďalších nevyhnutností na viacdňovú jazdu.

Dôležité parametre moto kufra KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey

  • Odolný horný kufor na motorku
  • Dostatok miesta vďaka objemu 48 l
  • Možnosť zamknutia

Kufor na motorku KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey garantuje pohodu na vašich cestách

Kufor na motorku KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey je pripravený na bezproblémovú inštaláciu na nosič či montážnu súpravu na skúter alebo motorku. Zásluhou kvalitného spracovania z hliníka vykazuje moto kufor enormnú odolnosť proti mechanickému poškodeniu aj počasiu, preto ho ocenia všetci tí, pre ktorých nie je enduro cudzím pojmom. Kufor na motorku KAPPA Zadný hliníkový kufor 48 l Monokey má samozrejme zámok, čo oceníte vždy, keď si potrebujete odskočiť od motorky.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 48 l

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na platňu

Materiál

Materiál Hliník

Výbava

Výbava Uzamykateľné
Kód:  Moto18785
Produktové číslo:  KVE48AN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02