Obnoviť stránku

KAPPA SMART PHONE HOLDER

40,90 €

KAPPA SMART PHONE HOLDER

Kappa rozširuje svoju ponuku výrobkov o inovatívny univerzálny držiak na smartfóny, ktorý je ideálnou voľbou pre všetkých motorkárov. Držiak je vodoodolný s lockout systémom, tienidlom, bezpečnostným pásom, pláštenkou a otvorom pre napájanie.

Vlastnosti

  • Vďaka dotykovému povrchu môžete mobil používať aj v kryte
  • Vodoodolný kryt vám umožňuje používať telefón aj v daždi
  • Vďaka tienidlu na displej uvidíte aj v slnečných dňoch
  • Nemusíte sa báť pádu – kryt je vybavený bezpečnostným pásom
  • Mobil môžete nabíjať aj v kryte
  • Kompatibilný s veľkou škálou telefónov

Skvelý montážny systém

Tento držiak je dokonalým riešením pre prenos vášho smartfónu na motocykli, skútri či bicykli. Montážny systém je kompatibilný s rúrkovitou tyčou s priemerom od 8 do 35 mm. Vďaka jedinečnému montážnemu systému držiak jednoducho a rýchlo nasadíte či vyberiete. Uvoľnením rukoväte na držiaku môžete kedykoľvek nastaviť jeho polohu podľa špecifických požiadaviek, a to bez potreby ďalších dodatočných nástrojov.

Je úžasný

Plášť má vložky pre pohlcovanie nárazov, ktoré chránia dané zariadenie v držiaku. Produkt je dodávaný aj s bezpečnostným pásom, slnečnou clonou, čelnou plochou citlivou na dotyk, napájacím zdrojom a vodoodolným krytom pre použitie v prípade silného dažďa.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť zariadenia

Veľkosť zariadenia Univerzálne

Funkcie

Funkcie vodoodolný
Kód:  Moto03284m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KS956B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06