Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

KAPPA AH200 taška na nádrž motocykla

5 1 hodnotení
62,90 €

KAPPA AH200 taška na nádrž motocykla

Tankvak KAPPA AH200 taška na nádrž motocykla prichádza s jednoduchým riešením, ako na vašej motorke vyčarovať ďalší úložný priestor, čo sa hodí, ak chcete mať svoje veci okamžite poruke. Pýši sa úložným priestorom v objeme 14 až 24 litrov, takže hravo pojme veci na celý víkend bez toho, aby ste sa museli uskromňovať. Tankvak KAPPA možno nasadiť v priebehu okamihu na povrch nádrže vášho stroja s pomocou magnetického mechanizmu v základni tankvaku alebo tiež pomocou integrovaných popruhov.

Hlavné prednosti tankvaku KAPPA AH200 taška na nádrž motocykla

  • Celkový objem 14 až 24 litrov
  • Rýchla a ľahká inštalácia za použitia zabudovaných magnetov alebo istiacich popruhov
  • Pohodlné nosenie vďaka integrovanému držadlu
  • Pláštenka proti nepriazni počasia

Tankvak KAPPA dokonale ochráni vaše veci na cestách

Hlavným materiálom, z ktorého je vyrobená vrchná vrstva tankvaku, je textil, ktorý je zárukou vysokej odolnosti. Jazdiť môžete aj za dažďa. Tankvak KAPPA disponuje totiž vlastnou pláštenkou. A za pomoci praktického ucha do ruky je pohodlné tankvak odniesť, keď si ho potrebujete vziať po zaparkovaní so sebou.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 24 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 2,1 cm
Šírka 2,1 cm
Dĺžka/hĺbka 3,65 cm

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na nádrž

Materiál

Materiál Textil

Výbava

Výbava Reflexné prvky, Ramenný popruh, Držadlo na prenášanie, Integrovaný pršiplášť, Rozšíriteľný objem, Dotyková taška na tablet

Prichytenie tankvaku

Prichytenie tankvaku magnetická základňa, Popruhy
Kód:  SEO0605701
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AH200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19