Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

K2 DIESEL 50 ml - aditívum do paliva

4,5 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,30 €
Pri kúpe 1 ks 7,30 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,67 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 6,06 €/ks

K2 DIESEL 50 ml - aditívum do paliva

Urobte pre svojho miláčika niečo viac, ako je umývanie a leštenie. Doprajte mu čistejšie útroby vstrekovacej a palivovej sústavy. Profesionálny aditívum do paliva K2 Diesel je určené pre naftové motory a už pri prvom použití začne aktívne pôsobiť na dané časti.

Hravo vyčistí silne znečistené trysky, čo sa kladne odrazí predovšetkým na spotrebe, zvýšení výkonu a na celkovej životnosti motora. Navyše uľahčuje jeho nábeh, takže aj chod bude rovnomerný a hladký. Pri pravidelnom používaní sa vám odvďačí aj palivové čerpadlo, ktorému prispieva rovnomerným premazávaním. Môžete sa tak vyhnúť nepríjemným výdavkom na jeho opravu, ktoré nie sú práve najmenšie. Tento skvelý prípravok chráni celú palivovú sústavu od nádrže až k motoru pred koróziou a znižuje rast nežiadúcich mikroorganizmov. Ak chcete svojmu auto dopriať niečo výnimočné a chrániť ho pred negatívnymi vplyvmi palív rôznej kvality, neváhajte!

Návod na použitie:
Celá táto fľaštička vám vystačí na 40 až 80 litrov nafty. Ak sú trysky naozaj silne znečistené, je možné činnosť opakovať a na dosiahnutie maximálneho efektu sa odporúča systematické používanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové aditívum za super cenu
  • Určené pre naftové motory
  • Chráni celú palivovú sústavu pred koróziou
  • Premazáva palivové čerpadlo
  • Čistí silne znečistené trysky
  • Kladný prínos v podobe zvýšenia výkonu, nižšej dymivosti a spotreby, ...

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,05 l (50 ml)

Určenie

Určenie Nafta
Motor Diesel

Sezóna

Sezóna Zimná, Letná

Typ

Typ aditíva Čistič palivovej sústavy
Kód:  AUPR2390
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  amET3121

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06