Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

K2 COLOR FLEX 400 ml (čierna lesklá)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 15,94 €/ks
Pri kúpe 2 ks 15,46 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 15,13 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 14,82 €/ks

K2 COLOR FLEX 400 ml (čierna lesklá)

Čierny lesklý Color Flex je syntetická farba z kvapalného kaučuku. Je veľmi vhodná pre dizajnovú úpravu rôznych materiálov, aj ako výborná ochranná vrstva proti mechanickým nečistotám či nepriaznivým poveternostným podmienkam. S výhodou ju môžete aplikovať na celú radu povrchov - najčastejšie na oceľové či hliníkové ráfiky, ale aj drevo, sklo, plast a mnoho ďalších.

Kľúčové vlastnosti lesklej čiernej farby K2

  • Dizajnová úprava dielov
  • Ochrana proti nečistotám
  • Predchádzanie poškodeniu poškriabaním
  • Maximálne flexibilná
  • Ľahko ju možno odstrániť
  • Vhodná na mnoho povrchov

K2 Color Flex vie aj ochrániť

Zároveň vie ochrániť pred hrdzou, soľou, olejom, zriedenými kyselinami, mastnotou alebo poškriabaním. Výsledná povrchová úprava je maximálne flexibilná a nepraská. Je možné umývať ju špongiou a vydrží aj krátkodobý kontakt s tlakovou umývačkou. V prípade potreby je možné vrstvu ľahko ručne odstrániť bez toho, aby po nej zostali viditeľné stopy. Dodáva sa v objeme 400 ml.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Čierna

Použitie

Použitie Karoséria, Plasty, Chróm a kovy
Kód:  AUPR4529
Produktové číslo:  5906534013651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08