Obnoviť stránku

Hyundai MC 22

Príslušenstvo k tovaru

Hyundai MC 22

Chcete mať na cestách spoľahlivo vyriešené uskladnenie nápojov a potravín? Autochladnička Hyundai MC 22 dokáže udržať teplotu až o 15 °C nižšie, než akú má okolité prostredie. V letných mesiacoch sa preto stáva nepostrádateľnou súčasťou výbavy na cestách. Vďaka uzatváraniu na zips budete mať vždy ľahký prístup k jej obsahu. Ergonomické hliníkové madlo zabezpečí jednoduché prenášanie. Zároveň ho možno jednoducho sklopiť, prípadne úplne odňať, čo autochladničku robí skladnejšou. Opomenúť však nesmieme ani jednoduchú údržbu a svieže pestrofarebné vyhotovenie. Na cestách či do kempu by ste teda len ťažko hľadali vhodnejšiu alternatívu.

Poznámka: k produktu si môžete objednať taktiež adaptér Hyundai MCR 1, s ktorého pomocou ho možno zapojiť do štandardnej zásuvky.

Hlavné výhody

  • Optimálny objem vnútorného priestoru (22 l)
  • Dokáže udržať teplotu o 15 °C nižšie, než má okolité prostredie
  • Jednoduchý prístup k nápojom a potravinám
  • Ergonomické madlo s možnosťou kompletného odobratia
  • Jednoduchá údržba
  • Svieže pestrofarebné vyhotovenie
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 22 l
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 15 °C
Napájanie 12 V
Farba Zelená

Rozmery

Šírka 46 cm
Výška 42,5 cm
Hĺbka 32,5 cm
Kód:  HYUAU002
Produktové číslo:  HYUMC22
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16