Obnoviť stránku

HOOK Ťažné zariadenie

Príslušenstvo k tovaru

HOOK Ťažné zariadenie

Ťažné zariadenie vám umožňuje pripojiť rad vozíkov, prívesov či boxov, a tak výrazne násobí nielen pracovné nasadenie vozidla. HOOK Ťažné zariadenie je stabilné horizontálne zariadenie, ktoré je ideálne skôr na občasné zapojenie. Napojenie k vozidlu patrí medzi veľmi jednoduché a pri jeho odňatí nie je potrebné vlastniť náradie. V prípade tohto typu je odporúčané zariadenie, ktoré nie je využívané, sňať. Ťažné zariadenie HOOK Ťažné zariadenie má definované maximálne zvislé zaťaženie 75 kg a maximálne zaťaženie v ťahu môže byť až 1350 kg.

Rozhodujúce funkcie ťažného zariadenia HOOK Ťažné zariadenie

  • Variant ťažného zariadenia s horizontálnym bajonetom
  • Maximálne zvislé zaťaženie 75 kg
  • Zaťaženie v ťahu až 1350 kg
  • S ťažným zariadením získate ďalšie využitie pre svoje vozidlo

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca RENAULT
Model MEGANE II Kombi (KM0/1_) (KOMBI) [08.03-08.12], MEGANE II limuzina (LM0/1_) (LIMUZINA) [08.03-], MEGANE III Grandtour (KZ0/1) (KOMBI) [11.08-]

Vlastnosti

Typ ťažného zariadenia horizontálne
Max. zvislé zaťaženie 75 kg
Max. zaťaženie v ťahu 1 350 kg
Kód:  tow00608
Produktové číslo:  H321401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13