Obnoviť stránku

Helstons TRACK Cuir Rag Crust Camel

Príslušenstvo k tovaru

Helstons TRACK Cuir Rag Crust Camel

Odhodlali ste sa ku kúpe motorkárskej bundy a neviete ktorú vybrať? Pánska kožená bunda Helstons TRACK Cuir Rag Crust vo farbe Camel vás zaujme na prvý pohľad. Má skrátený strih a je vhodná pre všestranné použitie. Bunda Helstons TRACK Cuir Rag Crust je vyrobená z prírodnej hovädzej kože s hrúbkou od 1 mm do 1,1 mm. Koža je vo svetlej farbe Camel, je veľmi mäkká a hebká na dotyk. Podšívka bundy Helstons TRACK Cuir Rag Crust je vyrobená z bavlny, je odolná voči oderu.                         

Kľúčové vlastnosti bundy Helstons TRACK Cuir Rag Crust vo farbe Camel

  • vyberateľné CE protektory ramien, lakťov a chrbta
  • odnímateľná tepelná vložka
  • vodoodolná
  • odnímateľné reflexné prvky
  • bunda Helstons TRACK Cuir Rag Crust vo farbe Camel je vhodná pre všestranné použitie

vrchný materiál: hovädzia koža s hrúbkou 1 – 1,1 mm

vnútorný materiál: bavlna

Popis bundy Helstons TRACK Cuir Rag Crust vo farbe Camel

Bunda Helstons TRACK Cuir Rag Crust má bavlnenú podšívku, ktorá je odolná proti oderu. Nájdete vo vnútri 2 vrecká na zips pre drobnosti, doklady, mobil alebo MP3 prehrávač. Pre pohodlné nosenie aj za dažďa je bunda vybavená membránou, ktorá zaisťuje ochranu proti dažďu. V teplejších obdobiach oceníte odnímateľnú vestu. Bunda Helstons TRACK Cuir Rag Crust vo farbe Camel je určená pre všetkých motocyklových nadšencov a vďaka civilnému outfitu nebude motorkár odhalený hneď v prvej sekunde. 

Kód:  motonad00203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11