Obnoviť stránku

Güde GSZ 300/600

4,0 2 hodnotení

Güde GSZ 300/600

Elektrický lanový zdvihák Güde GSZ 300/600 je určený k zvislému zdvíhaniu a spúšťaniu bremien s kladkou alebo bez. Ak použijete kladku, možno zdvíhať náklady s maximálnou hmotnosťou 600 kg do výšky 5,5 metra rýchlosťou až 5 m/min. Režim bez kladky je určený pre predmety do 300 kg, ktoré zdvihnete do výšky 11 metrov rýchlosťou 10 m/min. Zdvihák Güde je vybavený odolným, 12 metrov dlhým oceľovým lanom s priemerom 4,5 mm, ktoré je opatrené závesným hákom s bezpečnostnou poistkou. Jednoduché ovládanie zdviháka prebieha prostredníctvom prepínača na prípojnom kábli.

Kľúčové vlastnosti lanového zdviháka Güde GSZ 300/600

  • Výkonný lanový zdvihák Güde pre zvislé zdvíhanie bremien
  • 12 m dlhé oceľové lano so závesným hákom
  • Zabudované bezpečnostné prvky
  • Zdvihák Güde má jednoduché ovládanie
  • Súčasťou je montážna súprava pre zavesenie (spony, skrutky) a kladka
  • Zdvihák je možné použiť s kladkou alebo bez

Zdvihák s bezpečnostnými prvkami

Pre maximálne bezpečie pri práci je zdvihák Güde vybavený kombinovaným systémom ochranných funkcií, ako je napríklad koncový spínač navijaku, ktorý automaticky zastaví motor, ak je bubon už len trikrát omotaný. Elektromotor lanového navijaka je chránený tepelnou poistkou, ktorá ho pri prehriatí automaticky vypne. Ďalším bezpečnostným prvkom je núdzový vypínač pre okamžité zastavenie navijaka.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pohon Elektrický

Nosnosť

Nosnosť 600 kg

Zdvih

Min. výška zdvihu 5 500 mm
Max. výška zdvihu 11 000 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 19 kg

Manipulácia

Max. nosnosť 600 kg
Pohon Elektrický
Umiestnenie Na strop
Dĺžka lana 4,5 m
Ťah Zvislý
Kód:  GUDE002
Produktové číslo:  1708

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01