Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

GS27 TAR REMOVER 250 ml

3,0 1 hodnotení

GS27 TAR REMOVER 250 ml

Odstraňovač asfaltu GS27 TAR REMOVER s objemom 250 ml dobre poslúži pri čistení chrómovaných, lakovaných aj plastových povrchov. Účinne tiež čistí odolné nečistoty ako sú asfalt, miazga zo stromov či pohonné hmoty. Prípravok sa veľmi ľahko aplikuje.

Kľúčové vlastnosti čističa GS27 TAR REMOVER 250 ml

  • Odstraňovač asfaltu s objemom 250 ml
  • Určený na čistenie chrómovaných, lakovaných aj plastových povrchov
  • GS27 TAR REMOVER na odstraňovanie miazgy zo stromov, pohonných hmôt či mastnoty
  • Jednoduchá aplikácia
  • Účinný aj na veľmi odolné nečistoty

Objem:
250 ml

Návod na použitie:
Pred použitím pretrepte veľmi starostlivo obsah produktu, aby došlo k aktivácii všetkých zložiek. Potom obsah naneste na čistý a suchý povrch. Nastriekajte iba na každú jednotlivú škvrnu alebo do utierky z mikrovlákna a potom jemne očistite. Môžete nechať krátko pôsobiť a potom jemne zotrieť.

Kód:  AUPR266168
Produktové číslo:  EX120141

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12