Obnoviť stránku

Grundig 46913 Rýchlovarná kanvica 24V s obsahom 1.3l

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Grundig 46913 Rýchlovarná kanvica 24V s obsahom 1.3l

Spoločnosť Grundig predstavuje rýchlovarnú kanvicu do auta, ktorá posunie cestovanie na úplne inú úroveň. Vďaka 24V napájania ju pripojíte do väčšiny automobilov vybavených konektorom zapaľovača.

Vezmite si pohodlie so sebou

Zabudnite na obmedzený výber predražených nápojov na benzínke, ktoré často ani z polovice nenaplnia vaše očakávania. S rýchlovarnou kanvicou Grundig máte jedinečnú možnosť si pripraviť váš obľúbený nápoj priamo vo vašom automobile. Elegantný čierny dizajn s nerezovými prvkami dodáva kanvicu punc exkluzivity.

Príjemný objem 1,3 litra stačí na pohostenie celej posádky. Vnútri je zabudovaný nerezový vykurovací element s príkonom 250 W a nechýba ani bezpečnostná poistka ochrany bodu varu. Indikátor napájania vám ukáže, či je kanvica v prevádzke. Ochrana proti striekajúcej vode je malý bonus navyše, ktorý oceníte najmä v aute.

Kľúčové vlastnosti

  • Cestovná rýchlovarná kanvica do auta
  • Napájanie z 24V autokonektor
  • Objem 1,3 litra
  • Elegantný dizajn
  • Indikátor napájania
  • Bezpečnostná poistka ochrany bodu varu
  • Ochrana proti striekajúcej vode
Kód:  AUPR1444
Produktové číslo:  GRU-46913
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19