Obnoviť stránku

GIVI XS5112E Xstream

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIVI XS5112E Xstream

Súprava malých tašiek na padacie rámy a uchytenie pomocou suchých zipsov. Uchytenie na suchý zips podľa typu motocykla. Disponujú reflexnými prvkami. Sú vyrobené z odolného a vysoko kvalitného textilu s nízkou hmotnosťou, ale súčasne dostatočnou robustnosťou. Nadčasový dizajn sa spája s vysokou funkčnosťou a šikovnými drobnostami pre jednoduché a pohodlné použitie za všetkých okolností. Taška z textilu síce neponúka pevnosť napríklad plastových puzdier, výhodou je ale poddajnosť a prispôsobiteľnosť priestoru aj nákladu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne pre náradie či ďalšie drobnosti
  • Odolný textil, široká prispôsobiteľnosť
  • Univerzálny dizajn padnúci ku každému motocyklu
  • Reflexné prvky
  • Nosnosť 1 kg
  • Najvyšší rad Givi Xstream

Odolná a flexibilná

Batožina Givi slúži ako vkusná a odolná alternatíva ku obvyklým tuhým kufrom a puzdram. Univerzálne úchytné prvky ako popruhy či magnety dovoľujú ľahké upnutie na väčšinu motocyklov alebo skútrov pre navýšenie úložného priestoru. Spoločnosť vyrába tiež mnoho príslušenstvo pre vylepšenie vlastnosti samotnej batožiny.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie batožiny

Umiestnenie batožiny na bok

Materiál

Materiál Textil

Výbava

Výbava Reflexné prvky, Uzamykateľné, Integrovaný pršiplášť

Počet batožín v súprave

Počet batožín v súprave 2 ks
Kód:  Moto01982
Produktové číslo:  XS5112E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17