Obnoviť stránku

Geko opravná súprava na odstránenie malých zárezov na karosérii

4,0 1 hodnotení
8,15 €

Geko opravná súprava na odstránenie malých zárezov na karosérii

Opravná sada určená na odstránenie malých zárezov na karosérii vozidla. Sada je ľahko ovládateľná a hlavne 100% bezpečná pre lak auta.

Použitie opravnej sadynáradie Geko na odstránenie malých zárezov na karosérii

  • Vyberte si správnu podložku pre veľkosť jamky – obvykle potrebujete podložku, ktorá má priemer asi o 20 % menší, ako je priemer jamky
  • Pomocou tavnej pištole (nie je súčasťou) naneste väčšie množstvo lepidla (nie je súčasťou) na podložku. Podložku prilepte v mieste jamky, preliačiny a počkajte kým lepidlo stuhne.
  • Nasuňte mostík otvorom na závit prilepenej podložky a mostík položte na karosériu. Naskrutkujte otočné koliesko a opatrne doťahujte pokiaľ sa jamku neodstránia
  • Po odstránení jamku podložku opatrne odlúpnite. Pokiaľ sa bojíte, že pri pokuse o uvoľnenie poškodíte karosériu, použite na zahriatie lepidla napr. fén. Potom pomocou špachtle (nie je súčasťou) odstráňte zvyšky lepidla.

Obsah balenia:
7 ks gumových podložiek rôznych tvarov a rozmerov

Kód:  AUPR58599
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G02645

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19