Obnoviť stránku

Garmin zumo 340LM CE Lifetime

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin zumo 340LM CE Lifetime

Vodeodolná navigácia zjednoduší motorkárom život na cestách. Obsahuje podrobnú mapu centrálnej Európy s bezplatnou doživotnou aktualizáciou, ktorá je k dispozícii pomocou programu Garmin Express. Ide o tieto štáty: Španielsko, Andora, Francúzsko (vrátane bývalých kolónií Franc. Guiana, Reunion, Guadeloupe, Martinique a St. Bartelemy), Belgicko, Holandsko, Luxembursko, Švajčiarsko, Lichtenštajnsko, Taliansko, Vatikán, Nemecko, Rakúsko, ČR, Dánsko, Poľsko, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvátsko. Naviguje po cestách aj mimo nich.

Garmin zumo 340LM Lifetime je zameraný na kompaktné rozmery, pretože najčastejším problémom motorkárov je nedostatok miesta na riadidlách. Navigácia je navrhnutá tak, aby sa zmestila na riadidlá akéhokoľvek motocykla, má 4.3 "dobre čitateľný displej (aj na priamom slnku), ktorý možno ovládať v motocyklových rukaviciach. Dotykové ovládanie je intuitívne. Hlasové pokyny sú pomocou Bluetooth prenášané do helmy. Vďaka asistentovi radenie do jazdných pruhov budete včas vedieť správny pruh pre nasledujúce zjazd či pokračovanie v priamom smere. Konštrukcia je veľmi odolná voči vode, UV žiareniu či vibráciám, motorkár ju môže bez obáv používať na akomkoľvek výjazde. Táto navigácia je nepostrádateľnou pomôckou motorkárov!

Obsah balenia:

  • Navigačný prístroj zumo 340 Lifetime
  • Registračný kód máp
  • Držiak na motocykel s káblom
  • USB dátový kábel
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 130 mm
Výška 94 mm
Hĺbka 30 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 270 g

Druh navigácie

Určenie Motocykel

Vlastnosti

Uhlopriečka 4,3 " (10,92 cm)

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa, Doživotná aktualizácia máp
Kód:  SKG020b
Produktové číslo:  010-01043-02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07