Obnoviť stránku

Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe

GPS navigačný systém určený pre motorkárov, cyklistov, turistov i milovníkov lodí. Je jedno ako extrémnym podmienkam ju vystavíte, a tak môže byť s vami prakticky stále. Ideálne pre objavovanie nových dobrodružstiev na ceste i mimo nej. Neexistuje miesto, kadiaľ by vás Montana nevykonala. K navigácii je dodávaná mapa City Navigator Europe a topografické mapy Slovenska Slovakia Topo.

Pripravená do akcie


Je spoľahlivo vodotesná pri ponorení do vody na 30 minút a funguje v hlbokom mraze pri teplotách až -15 ° C aj za letného pálivého slnka, ktoré ju môže zohriať až na 70 ° C. Nemusíte sa o ňu teda obávať , Keď ju pripevníte na riadidlá, kde bude "na rane". Navigácia je na motocykel pripevnená dostatočne robustným držiakom, ktorý odolá náročným podmienkam. K vysokej odolnosti prispieva aj ochranné pogumovanie.

Univerzálne bezdrôtové rozhranie


Montana je vybavená bezdrôtovým rozhraním pre zdieľanie údajov medzi užívateľmi. Užívateľské body, trasy, cesty, skrýše geocache je možné jednoducho bezdrôtovo odoslať do iného kompatibilného GPS Garmin. Bezdrôtové rozhranie tiež ponúka možnosť pripojenia snímača srdcovej frekvencie HRM alebo rýchlosti/kadencie pre použitie vo fitness profile napríklad na bicykli. Veľkou výhodou je možnosť použitia klasických AA batérií v prípade vybitia akumulátora.

Prehľad o teréne


Barometrický výškomer zabezpečuje presné meranie nadmorskej výšky v závislosti na zmene tlaku vzduchu. Alternatívne poslúži aj na krátkodobú predpoveď počasia. Montana 600 je vybavená elektronickým 3D kompasom, čo z nej robí spoľahlivého spoločníka aj v neznámom teréne.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 74,8 mm
Výška 144,2 mm
Hĺbka 36,4 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 289 g

Druh navigácie

Určenie Motocykel

Vlastnosti

Uhlopriečka 4 " (10,16 cm)

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa
Kód:  SKG020a
Produktové číslo:  M10-EU200-12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03