Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 38

Super cena
102,90 € Ušetríte 4,30 €

Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 38

Ak jazdíte na vozidle do práce aj na výlety, bezpečne potvrdíte, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 38 výborne zlúčili praktickosť a pohodlie a už pri prvom pohľade uchvátia svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto výnimočné nohavice na motorku zaisťujú najväčšiu ochranu pri nečakaných pádoch, o čo sa postará exteriérová vrstva z materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 38 sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez kvalitných protektorov na významných častiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A z toho dôvodu motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 38 zahŕňajú vo výbave kvalitné chrániče bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Lite S.E., 2023 čierna veľkosť 38 môžete obliekať ako v jeseni, tak aj v jari. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 38

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32914
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0143-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09