Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fly Racing nohavice Lite, 2023 sivá/modrá/hi-vis veľkosť 38

Super cena
102,90 € Ušetríte 4,30 €

Fly Racing nohavice Lite, 2023 sivá/modrá/hi-vis veľkosť 38

Ak jazdíte na motocykli alebo skútri na výlety alebo do práce, spoľahlivo potvrdíte, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Lite, 2023 sivá/modrá/hi-vis veľkosť 38 skvele prepojili funkčnosť a ochranu a od počiatku zaujmú vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto špičkové nohavice na motorku dodajú nadštandardnú odolnosť pri pádoch, čo vám zaistí vonkajší materiál Textil.

Fly Racing nohavice Lite, 2023 sivá/modrá/hi-vis veľkosť 38 sú moto nohavice na komfortnú a bezpečnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez protektorov na citlivých zónach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. Z toho dôvodu moto nohavice Fly Racing nohavice Lite, 2023 sivá/modrá/hi-vis veľkosť 38 majú vo výbave kvalitné protektory bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Lite, 2023 sivá/modrá/hi-vis veľkosť 38 možno využívať ako v zime, tak aj v lete. Maximálnu mieru komfortu zaisťuje aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 38

Farba

Farba Sivá, Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32937
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0140-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03