Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Lite, 2023 modrá/sivá/čierna veľkosť 38

Super cena
103,90 € Ušetríte 1,20 €

Fly Racing nohavice Lite, 2023 modrá/sivá/čierna veľkosť 38

Ak sa vozíte na skútri alebo motorke do práce alebo na výlety, spoľahlivo dobre viete, že kvalitná ochrana je to hlavné. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Lite, 2023 modrá/sivá/čierna veľkosť 38 bezchybne spojili pohodlie a bezpečnosť a už od začiatku uchvátia svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto skvele spracované moto nohavice garantujú totiž nutnú ochranu pred prípadným zranením, čo si berie na starosti exteriérový materiál Textil.

Fly Racing nohavice Lite, 2023 modrá/sivá/čierna veľkosť 38 sú moto nohavice do nepohody

To by ale bolo málo bez nevyhnutných protektorov na rizikových miestach trupu, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. Preto motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Lite, 2023 modrá/sivá/čierna veľkosť 38 majú vo výbave chrániče bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Lite, 2023 modrá/sivá/čierna veľkosť 38 môžete používať celoročne. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 38

Farba

Farba Sivá, Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32931
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0139-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14