Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 38

Super cena
82,90 € Ušetríte 3,26 €

Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 38

Ak sa vozíte na svojej motorke do prírody alebo do práce, určite viete, že nemá zmysel riskovať svoju kožu na ceste. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 38 sofistikovane zjednocujú pohodlie a ochranu a od prvého momentu zaujmú svojím dizajnom každého, kto má rád štýl motokros. Tieto vychytané moto nohavice zaručujú nadštandardnú ochranu pred poranením, o ktorú sa postará použitý vonkajší materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 38 sú moto nohavice, ktoré vás ochránia

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez protektorov na podstatných miestach tela, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. Z toho dôvodu motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 38 obsahujú kvalitné chrániče bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic S.E.Rave, 2023 čierna/zelená/červená veľkosť 38 možno obliekať počas všetkých ročných období. K väčšiemu luxusu prispieva aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 38

Farba

Farba Čierna, Zelená

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32908
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0148-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06