Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40

92,90 €

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40

Pokiaľ chodíte na motorke alebo skútri za prácou či za zábavou, spoľahlivo viete, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 znamenite spájajú v harmonický celok ochranu a bezpečie a už pri prvom pohľade milo prekvapia vzhľadom každého, komu sa páči štýl motokros. Tieto moto nohavice dodajú najväčšiu ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará vonkajší materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez dobrých chráničov na najrizikovejších zónach tela, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. Preto nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 obsahujú vo výbave chrániče bedier. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 môžete využívať behom celej sezóny. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Voliteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 40

Farba

Farba Čierna, Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32877
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0149-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09