Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 26

83,90 €

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 26

Ak vyrážate na vašom stroji do práce alebo na výlety, iste budete súhlasiť, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 26 vynikajúco spájajú bezpečnosť a komfort a od prvopočiatku uchvátia svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu motokros. Tieto poctivo vyrobené moto nohavice zaručujú najvyššiu ochranu pri nečakaných pádoch, čo vám zaistí vrchná vrstra materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 26 sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečie aj komfort

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez protektorov na dôležitých častiach tela, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. A z toho dôvodu nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 26 majú protektory bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 26 možno obliekať počas všetkých ročných období. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 26, 28

Farba

Farba Čierna, Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32870
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M174-0018-26

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19