Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 22

75,78 €

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 22

Pokiaľ chodíte na skútri alebo motorke do mesta aj do prírody, určite sa zhodneme, že bezpečnosť je prioritou. moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 22 perfektne kombinujú ochranu a bezpečie a už od prvého momentu upútajú svojím vzhľadom každého, kto má rád štýl motokros. Tieto poctivo vyrobené nohavice na motorku zaistia podstatnú odolnosť pri pádoch, o ktorú sa postará exteriérový materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 22 sú moto nohavice, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez nevyhnutných chráničov na rizikových zónach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. Preto nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 22 majú ochranu bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské sivá/čierna/biela veľkosť 22 možno nosiť ako v jari, tak aj v jedeni. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 22

Farba

Farba Čierna, Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32868
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M174-0018-22

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03