Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské ružová/modrá veľkosť 18

83,90 €

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské ružová/modrá veľkosť 18

Pokiaľ vyrážate na motorke alebo skútri do prírody alebo do práce, nepochybne budete súhlasiť, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské ružová/modrá veľkosť 18 excelentne prepojili pohodlie a bezpečnosť a už pri prvom pohľade upútajú svojím vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl motokros. Tieto precízne spracované moto nohavice zaistia najväčšiu odolnosť pri pádoch, ktorú má na starosti vrchný materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské ružová/modrá veľkosť 18 sú moto nohavice do nepohody

To by ale neznamenalo toľko bez nevyhnutných protektorov na najrizikovejších zónach tela, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. To je dôvod, prečo nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské ružová/modrá veľkosť 18 obsahujú chrániče bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Khaos, 2023 detské ružová/modrá veľkosť 18 možno používať bez ohľadu na sezónu. O maximálny komfort sa stará tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 18

Farba

Farba Modrá, Ružová

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32861
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M174-0020-18

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09