Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40

Super cena
82,90 € Ušetríte 3,26 €

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40

Pokiaľ vyrážate na motocykli do prírody alebo do práce, iste si uvedomujete, že bez poriadnej výbavy to nejde. Pánske nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 vynikajúco spojili ochranu a komfort a od prvopočiatku milo prekvapia dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku zaisťujú tak potrebnú ochranu pri nečakaných pádoch, ktorú má na starosti vrchný materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 sú moto nohavice, ktoré niečo vydržia

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez dobrých chráničov na podstatných miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. Preto motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 obsahujú vo výbave ochranu bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 čierna/sivá veľkosť 40 môžete obliekať ako v jari, tak aj v jedeni. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení dopĺňa aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 40

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32849
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0147-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13