Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela veľkosť 40

Super cena
82,90 € Ušetríte 3,26 €

Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela veľkosť 40

Pokiaľ vyrážate na svojej motorke do mesta aj mimo neho, tak určite súhlasíte s tým, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Pánske nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela veľkosť 40 dokonale zjednotili ochranu a bezpečie a od počiatku milo prekvapia vzhľadom každého, komu sa páči štýl motokros. Tieto vynikajúce nohavice na motorku zaručia tak nutnú ochranu pred poranením, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajšia vrstva z materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela veľkosť 40 sú moto nohavice, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez potrebných chráničov na najcitlivejších oblastiach, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. A z toho dôvodu moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela veľkosť 40 obsahujú vo výbave kvalitné chrániče bedrových kĺbov. Moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 modrá/sivá/biela veľkosť 40 môžete v pohode nosiť v priebehu celej sezóny. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 40

Farba

Farba Sivá, Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32841
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0146-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16