Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis veľkosť 40

Super cena
82,90 € Ušetríte 3,26 €

Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis veľkosť 40

Ak sa vozíte na vašom žihadle za prácou alebo zábavou, iste budete súhlasiť, že nemá cenu zbytočne riskovať. Pánske nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis veľkosť 40 vzorne kombinujú bezpečnosť a komfort a už pri prvom pohľade zaujmú vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto vynikajúce nohavice na motorku dokážu zaistiť nevyhnutnú ochranu pri páde na cestu, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajšia vrstva z materiálu Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis veľkosť 40 sú nohavice na motorku na pohodlnú a bezpečnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez integrovaných chráničov na citlivých telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A preto moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis veľkosť 40 obsahujú vo výbave kvalitné protektory bedrových kĺbov. Moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Jet, 2023 čierna/zelená/hi-vis veľkosť 40 možno nosiť bez ohľadu na ročné obdobie. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 40

Farba

Farba Čierna, Zelená

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32833
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0145-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13