Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fly Racing nohavice F-16, 2023 detské čierna/biela veľkosť 18

28,80 €

Fly Racing nohavice F-16, 2023 detské čierna/biela veľkosť 18

Ak jazdíte na svojom vozidle do prírody alebo do práce, určite sa zhodneme, že kvalitná ochrana je základ. moto nohavice Fly Racing nohavice F-16, 2023 detské čierna/biela veľkosť 18 skvele zjednocujú praktickosť a pohodlie a od prvopočiatku upútajú svojím dizajnom každého, komu sa páči štýl motokros. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku zaručujú najväčšiu ochranu, o čo sa postará exteriérová vrstva z materiálu Textil.

Fly Racing nohavice F-16, 2023 detské čierna/biela veľkosť 18 sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez kvalitných protektorov na najcitlivejších zónach tela, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. Preto moto nohavice Fly Racing nohavice F-16, 2023 detské čierna/biela veľkosť 18 majú vo výbave kvalitné protektory bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice F-16, 2023 detské čierna/biela veľkosť 18 môžete nosiť ako v lete, tak aj v zime. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení dopĺňa aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 18

Farba

Farba Biela, Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32814
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M174-94-18

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13