Obnoviť stránku

Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 modrá/sivá veľkosť 34

Super cena
129,90 € Ušetríte 4,10 €

Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 modrá/sivá veľkosť 34

Ak jazdíte na motorke alebo skútri na výlety alebo do práce, určite viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 modrá/sivá veľkosť 34 vynikajúco prepojili komfort a bezpečie a od začiatku upútajú svojím dizajnom každého, komu sa páči štýl motokros. Tieto špičkové nohavice na motorku zaistia tú najväčšiu ochranu pri prípadnej nehode, čo vám zaistí exteriérový materiál Textil.

Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 modrá/sivá veľkosť 34 sú moto nohavice, ktoré vydržia

To by ale nestačilo bez nevyhnutných chráničov na podstatných oblastiach, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. Preto nohavice na motorku Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 modrá/sivá veľkosť 34 zahŕňajú vo výbave protektory bedier. Moto nohavice Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 modrá/sivá veľkosť 34 môžete obliekať behom všetkých ročných období. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 34

Farba

Farba Sivá, Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32777
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0134-34

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16