Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna veľkos 38

Super cena
128,90 € Ušetríte 5,10 €

Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna veľkos 38

Ak jazdíte na motorke na výlety alebo do práce, určite dobre viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Pánske nohavice na motorku Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna veľkos 38 vzorne spájajú komfort a bezpečie a už od prvého momentu nadchnú dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl motokros. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice poskytujú tú najvyššiu ochranu pred prípadným zranením, čo si berie na starosti vrchný materiál Textil.

Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna veľkos 38 sú moto nohavice, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez chráničov na rizikových častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. A z toho dôvodu moto nohavice Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna veľkos 38 obsahujú vo výbave protektory bedrových kĺbov. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Evolution DST, 2023 biela/zlatá/čierna veľkos 38 možno obliekať bez ohľadu na ročné obdobie. O maximálny komfort sa stará tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 38

Farba

Farba Biela, Zlatá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32762
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0137-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18