Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32

5 1 hodnotení
78,90 €

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32

Ak sa vozíte na motocykli do mesta aj mimo neho, určite sa zhodneme, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Pánske moto nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32 excelentne zjednocujú ochranu a komfort a už od počiatku uchvátia svojím vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu motokros. Tieto kvalitne spracované moto nohavice zaručia suverénnu ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí exteriérový materiál Textil.

Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32 sú moto nohavice, ktoré zaistia komfortnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez dobrých chráničov na najrizikovejších miestach trupu, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32 obsahujú chrániče bedier. Nohavice na motorku Fly Racing nohavice Kinetic Kore, 2023 hi-vis/čierna veľkosť 32 môžete obliekať počas celej sezóny. Vyšší komfort pri jazde zaručuje aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl motokros

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá
Materiál chráničov pena
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť 32

Farba

Farba Čierna, Žltá

Ďalšie vlastnosti

Výbava stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Textil
Kód:  MOTO32889
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M172-0151-32

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17