Obnoviť stránku

Fiskars SnowXpert - Lopatka do auta

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Fiskars SnowXpert - Lopatka do auta

Buďte pripravení. Nenechajte sa prekvapiť nádielkami snehu. Tam, kde nepomôžu ani snehové reťaze, bude možné situáciu riešiť touto kvalitnou lopatou na sneh. Zaobstaraním výrobku obľúbenej značky všetkých domácich majstrov - Fiskars, budete mať vždy pred ostatnými účastníkmi premávky náskok.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahká a robustná z materiálu FiberComp
  • Odliatok z jedného kusa
  • Čepeľ z antikorovej ocele
  • Ergonomicky tvarovaná násada
  • Odolná T-rukoväť
  • Malé rozmery pre ľahké skladovanie v aute

Užitočný pomocník v zimnom období

Vďaka malým rozmerom lopatu jednoducho umiestnite do kufra automobilu bez toho, aby vám akokoľvek prekážala. Je dosť robustná a je vyhotovená z jedného kusa, a to z odolného materiálu FiberComp, aby odolala aj odpratávaniu väčšieho množstva snehu. Rozhodne sa tak nemusíte báť, že by sa vám rozpadla pod rukami. Odolná T-rukoväť zase zaručuje, že lopata sadne do ruky ako uliata, až s ňou bude radosť pracovať. Odolná je aj čepeľ lopaty, na ktorú bola použitá kvalitná antikorová oceľ. Odstrániť utlačený alebo primrznutý sneh tak nebude pre tohto užitočného pomocníka väčším problémom. To, čo používateľ naozaj ocení, je celková malá hmotnosť lopaty.

Parametre a špecifikácia

Typ

Skladacie Nie
Šírka záberu 22 cm
Teleskopická rukoväť Nie
Tvar Rovný
Typ Lopata

Vlastnosti

Farba Biela

Materiál

Materiál čepele Kov

Rozmery a hmotnosť

Celková dĺžka 63 cm
Šírka 22 cm
Hmotnosť 0,52 kg
Kód:  BOR745a
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  1019347
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08