Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Extol Premium Leštička karosérií 1100 W, 180 mm

5 3 hodnotení
82,37 €

Extol Premium Leštička karosérií 1100 W, 180 mm

V prípade, že chcete dokonale vyleštiť karosériu vášho automobilu či iné povrchy, je pre vás leštička Extol Premium ideálnou voľbou. Leštička má široké využitie a možno ju použiť na suché leštenie, voskovanie aj odstránenie vodného kameňaVďaka ergonomickému tvaru a nízkej hmotnosti je manipulácia s leštičkou veľmi jednoduchá. Leštička Extol Premium disponuje systémom na udržiavanie stáleho výkonu, a tiež systémom postupného a plynulého zrýchlenia. Pri použití brúsneho papiera je možné leštičku využiť tiež na odstránenie hrdze, farby či laku. Súčasťou balenia je leštiaci kotúč z ovčieho rúna.

Kľúčové vlastnosti leštičky Extol Premium

  • Systém na udržanie stáleho výkonu
  • Závit vretena M14
  • Hmotnosť 2,4 kg
  • Plynulá regulácia rýchlosti
  • Príkon 1 100 W
  • Rýchlosť od 1 000 do 3 000 ot./min
  • Ergonomický tvar
  • Nosný kotúč leštičky Extol Premium so suchým zipsom

Digitálny displej leštičky Extol Premium

Leštička je vybavená tlačidlami a digitálnym displejom na jednoduché nastavenieExtol Premium disponuje kotúčom so závitom M14, pričom leštiace kotúče možno ľahko vymeniť. Nosný kotúč leštičky je vybavený suchým zipsom, takže na neho môžete nasadiť rôzne leštiace kotúče takisto vybavené suchým zipsom.


Parametre a špecifikácia

Typ leštičky

Typ leštičky rotačná

Príkon

Príkon 1 100 W

Priemer kotúča

Priemer kotúča 180 mm

Max. otáčky

Max. otáčky 3 000 ot./min

Hmotnosť

Hmotnosť 2,4 kg

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Regulácia otáčok
Kód:  MAD0041
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8892500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09