Obnoviť stránku

EXTOL PREMIUM 8896025

164,70 €

EXTOL PREMIUM 8896025

Invertorová zváračka EXTOL PREMIUM 8896025 je skvelý pomocník

Invertorová zváračka EXTOL PREMIUM 8896025 s modernou mikroprocesorovou IGBT technológiou je základný zvárací prostriedok na domáce využitie s MMA a TIG metódou zvárania. Zváranie umožňuje pomocou špeciálneho zváracieho kábla vybaveného hadicou na pripojenie ochranného plynu argónu a TIG horákom s volfrámovou elektródou pre možnosť zvárania nehrdzavejúcej ocele, liatiny, medi, titánu a niklu. Samozrejmosťou sú moderné funkcie, ktoré prinášajú istotu pri zváraní a záruku vysokej spoľahlivosti. Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery invertorovej zváračky EXTOL PREMIUM 8896025 umožňujú jednoduchú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti invertorovej zváračky EXTOL PREMIUM 8896025

  • Invertorová zváračka EXTOL PREMIUM 8896025 s modernou mikroprocesorovou IGBT technológiou je základný zvárací prostriedok na domáce využitie s MMA a TIG metódou zváraný
  • Zváranie umožňuje pomocou špeciálneho zváracieho kábla vybaveného hadicou na pripojenie ochranného plynu argónu a TIG horákom s volfrámovou elektródou
  • Zvárať dokáže nehrdzavejúcu oceľ, liatiny, meď, titán a nikel
  • Nízka hmotnosť a kompaktné rozmery umožňujú jednoduchú manipuláciu
  • Samozrejmosťou sú moderné funkcie uľahčujúce zváranie
  • S invertorovou zváračkou EXTOL PREMIUM 8896025 sa nemusíte obávať o svoju bezpečnosť
  • Disponuje funkciou automatickej ochrany

Široké možnosti s invertorovou zváračkou EXTOL PREMIUM 8896025

Invertorová zváračka EXTOL PREMIUM 8896025 ponúka množstvo užitočných funkcií. K dispozícii sú moderné funkcie typu HOT START – uľahčuje zapálenie oblúka, ARC FORCE – stabilizuje zapálený zvárací oblúk, ANTI STICK – automaticky znižuje zvárací prúd na minimum pri prilepení elektród a LIFT TIG – slúži na zapálenie elektrického oblúka oddialením volfrámovej elektródy od povrchu zváraného dielu.

Uľahčenie práce v každom ohľade

Invertorová zváračka EXTOL PREMIUM 8896025 uľahčuje prácu celým radom spôsobov. Vysoký pracovný cyklus umožňuje dlhodobú prevádzku aj v prostredí s vysokými teplotami a rázov vzniknutých kolísaním dĺžky oblúka sa už nemusíte obávať vďaka rýchlej dynamickej odozve. Stabilnejší zvárací oblúk zase dosiahnete pomocou kontaktného výstupného zváracieho prúdu. 

Záruka bezpečnosti s invertorovou zváračkou EXTOL PREMIUM 8896025

S invertorovou zváračkou EXTOL PREMIUM 8896025 sa nemusíte obávať o svoju bezpečnosť. Disponuje totiž funkciou automatickej ochrany, ktorá sa spustí v prípade prepätia, podpätia či napríklad prehriatia. V prípade nebezpečenstva sa rozsvietia výstražné kontrolky a výstupný prúd sa okamžite odpojí. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ TIG, MMA

Vlastnosti

Vlastnosti IGBT
Zvárací prúd 160 A

Priemer elektród

Max. priemer elektród 4 mm

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13 cm
Výška 26 cm
Hĺbka 31,5 cm
Hmotnosť 2,8 kg

Zaťažovateľ

Súčasť balenia

Súčasť balenia Zvárací kábel, Uzemňovací kábel, Otĺkač trosky, kefa, Zváracia kukla
Kód:  MADZ400
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8896025
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13