Obnoviť stránku

EEK - Alkohol tester EK918

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EEK - Alkohol tester EK918

Už sa vám stalo, že ste niečo vypili a potom ste si neboli istí, či si môžete sadnúť za volant? Vďaka rýchlemu a vysokopresnému meraniu vám alkoholtester EEK EK918 s elektrochemickým senzorom dá vždy jasnú odpoveď. Ovládanie je úplne intuitívne, preto sa nemusíte báť, že by ste s ním mali nejaké problémy. Stačí stlačiť tlačidlo zapnutia, počkať 10 sekúnd a potom 3 až 5 sekúnd fúkať – výsledok si prečítate priamo na displeji alkoholtestera EK918. V balení nájdete 10 náustkov, preto môže tester použiť aj viacero ľudí.

Kľúčové vlastnosti alkoholtestera EEK EK918 s elektrochemickým senzorom

  • Rýchly a vysokopresný alkoholtester značky EEK
  • Jednoduché ovládanie
  • Podsvietený LCD displej
  • Desať vymeniteľných náustkov v balení
  • Tester EEK EK918 funguje na vstavanú 1 000 mAh lítiovú batériu
  • Micro USB kábel na dobíjanie
  • Nabíjanie trvá 2 až 3 hodiny
  • Tester zvládne 800 – 1 000 testov na jedno nabitie
  • V pohotovostnom režime vydrží alkoholtester až jeden rok

Alkoholtester EEK EK918 na každú príležitosť

Dali ste si drink na firemnom večierku, pohárik piva po výdatnom obede alebo ste preflámovali včerajší večer? Nech to bolo akokoľvek – teraz by ste potrebovali odísť autom a neviete, či je to už možné bez prípadného postihu cestnej kontroly? Túto dilemu v priebehu niekoľkých sekúnd vyriešite za pomoci alkoholtestera EEK EK918. Stačí zapnúť, chvíľku počkať a fúknuť. Na displeji testera sa počas okamihu ukáže, či si môžete za volant bez starostí sadnúť alebo nie.

Výkonná vstavaná lítiová batéria

Vstavanú lítiovú batériu alkoholtestera EEK EK918 ľahko nabijete priloženým Micro USB káblom. Nabíjanie testera trvá dve až tri hodiny. Jedným dobitím získate 800 – 1 000 možností testovania.  Alkoholtester EEK EK918 vydrží v pohotovostnom režime až jeden rok – ak ho necháte odložený v zásuvke, nemusíte sa báť, že bude vybitý práve vo chvíli, kedy ho plánujete použiť. V balení nájdete 10 náustkov, môže sa tak testovať pokojne celá rodina.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ senzora Elektrochemický
Spôsob merania S náustkom
Min. hodnota merania (‰) 0
Max. hodnota merania (‰) 5
Odchýlka (‰) 0,1
Použitie Osobná

Funkcie

Funkcie pamäť merania

Napájanie

Napájanie Vstavaný akumulátor
Kód:  AUPR316793
Produktové číslo:  EK918

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11