Obnoviť stránku

EEK - Alkohol tester AD8000

2,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EEK - Alkohol tester AD8000

Už sa vám stalo, že ste niečo vypili a potom ste si neboli istí, či si môžete sadnúť za volant? Vďaka rýchlemu a presnému meraniu vám alkoholtester EEK AD8000 s polovodičovým senzorom dá vždy jasnú odpoveď. Ovládanie je úplne intuitívne, preto sa nemusíte báť, že by ste s ním mali nejaké problémy. Stačí stlačiť tlačidlo zapnutia, počkať 15 sekúnd a potom 3 až 5 sekúnd fúkať – výsledok si prečítate priamo na displeji alkoholtestera AD8000. V balení nájdete 5 náustkov, preto môžu tester použiť aj viacerí ľudia.

Kľúčové vlastnosti alkoholtestera EEK AD8000 s polovodičovým senzorom

  • Rýchly a presný alkoholtester značky EEK
  • Jednoduché ovládanie
  • Podsvietený LCD displej
  • Päť vymeniteľných náustkov v balení
  • Tester EEK AD8000 funguje na dve AA batérie
  • Rôzne zvukové a vizuálne (farebné) signály podľa hladiny alkoholu v tele

Alkoholtester EEK AD8000 pre každú príležitosť

Dali ste si drink na firemnom večierku, pohár piva po výdatnom obede alebo ste preflámovali včerajší večer? Nech to bolo akokoľvek – teraz by ste potrebovali odísť autom a neviete, či je to už možné bez prípadného postihu cestnej kontroly? Túto dilemu v priebehu niekoľkých sekúnd vyriešite za pomoci alkoholtestera EEK AD8000. Stačí zapnúť, chvíľku počkať a fúknuť. Na displeji testera sa počas okamihu ukáže, či je možné si bez starostí sadnúť za volant alebo nie.

Odlišné zvukové a farebné signály podľa hladiny alkoholu v tele

Podľa toho, koľko promile nadýchate alebo naopak, nenadýchate sa vám LCD displej alkoholtestera EEK AD8000 zafarbí a tiež vás upozorní zvukovým signálom. Tester funguje na dve AA batérie, ktoré vždy ľahko vymeníte podľa potreby. V balení EEK AD8000 nájdete 5 vymeniteľných náustkov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ senzora Polovodičový
Spôsob merania S náustkom
Min. hodnota merania (‰) 0
Max. hodnota merania (‰) 2
Odchýlka (‰) 0,1
Použitie Osobná

Napájanie

Napájanie Batéria AA
Počet batérií 1 ks

Balenie

Počet náustkov v balení 1 ks
Kód:  AUPR316796
Produktové číslo:  AD8000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08