Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dräger Interlock 5000 F

Dräger Interlock 5000 F

Dräger Interlock 5000 F slúži na meranie alkoholu v krvi a zároveň disponuje funkciou imobilizéra. Pred naštartovaním motora zariadenie vyzve vodiča k dychovej skúške. Výsledok merania koncentrácie alkoholu v dychu určí, či riadiaca jednotka umožní spustenie štartéra vozidla. Interlock 5000 F tak spoľahlivo pomáha chrániť proti rizikám riadenia pod vplyvom alkoholu. Vďaka veľkému a veľmi prehľadnému displeju je používanie zariadenia jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Náustok prístroja Dräger je ľahko vymeniteľný a hygienický. Interlock 5000 F má ergonomický vzhľad a vďaka pevnej konštrukcii je odolný a spoľahlivý.

Kľúčové vlastnosti prístroja Dräger 5000 F

  • Spoľahlivo ochráni proti nebezpečnej jazde pod vplyvom alkoholu
  • Interlock 5000 F je vybavený senzorom pre spoľahlivé a presné meranie
  • Veľmi krátka doba odozvy pri používaní
  • Všetka namerané dáta si Interlock 5000 F ukladá
  • Veľmi nízka a úsporná spotreba batérie
  • Prístroj Dräger je vybavený prehľadným a veľkým displejom
  • Pevná konštrukcia a ergonomický vzhľad prístroja

Dräger Interlock 5000 F ochráni svoje dáta

Prístroj Dräger spoľahlivo uloží všetky dáta do riadiacej jednotky. Okrem nameraného alkoholu v dychu zaznamená aj vykonanie alebo odmietnutie dychovej skúšky, naštartovanie a vypnutie motora a prípadné pokusy o manipuláciu pri užití. Tieto dáta je možné stiahnuť a potom zanalyzovať. Interlock 5000 F chráni všetky namerané údaje pomocou špeciálnych metód šifrovania a na ich stiahnutie sú potrebné práva a príslušný softvér a hardvér.

Potrebujete skalibrovať alkoholtester Dräger?

Alkoholtestery Dräger je nevyhnutné nechať skalibrovať v intervale uvedenom výrobcom. U väčšiny modelov činí odporúčaný interval pre kalibráciu 6 mesiacov, pre model Dräger Alcotest 3820 potom 12 mesiacov. Termín budúcej kalibrácie nájdete na informačnej samolepke nalepenej na alkoholtesteri.

Alkoholtester na kalibráciu je nutné odoslať na adresu Dräger Slovensko, s.r.o., Radlinského 40a, 921 01 Piešťany, Slovenská Republika, tel: +421 33 79400 55, cena pre rok 2019 – 50 € bez DPH.

K alkoholtesteru priložte text s objednávkou kalibrácie a nezabudnite uviesť vašu spiatočnú adresu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ senzora Elektrochemický
Spôsob merania S náustkom
Min. hodnota merania (‰) 0
Max. hodnota merania (‰) 5
Použitie Firemný
Vlastnosti Kalibrovateľný senzor, Vymeniteľný senzor

Funkcie

Funkcie imobilizér vozidla

Napájanie

Napájanie Vstavaný akumulátor
Kód:  AUPR07852
Produktové číslo:  8322552

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03