Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CTEK MXS 5.0 new

4,9 329 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

CTEK MXS 5.0 new

Studené zimné večery, kedy dostane autobatéria poriadne zabrať, sa nezadržateľne blížia. Predpokladom pre bezstarostné štarty je ale plne nabitá batéria. V prípade, že si nie ste istí stavom tohto dôležitého článku auta, je pre vás ideálnym riešením zakúpiť si nabíjačku, ktorá tento problém rieši dokonale. Produkt spoločnosti CTEK patrí medzi kvalitné autonabíjačky s mikroprocesorovým riadením nabíjania. Nová verzia modelu MXS 5.0 je navyše vybavená snímačom teploty a zaručí tak ideálne nabíjanie aj počas extrémnych vonkajších podmienok. Problémy s vybitoubatériou tak môžete nadobro hodiť za hlavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené do extrémne chladných podmienok (až - 30 ° C)
  • Stabilný nabíjací prúd do 5 A
  • Teplotný snímač na bezproblémové nabíjanie počas extrémnych teplôt
  • Na obnovu takmer vybitých batérií
  • Pre 12 V akumulátory s kapacitou 1,2 až 110 Ah, možno až 160 Ah na udržiavacie nabíjanie
  • Spĺňa stupeň krytia IP65
  • Kompaktné rozmery

Jednoduché pripojenie

Súčasťou balenia je konektor so svorkami na rýchle pripojenie k akumulátoru. Praktický je najmä pre tých, ktorí hľadajú rýchle a jednoduché riešenie s kombináciu rôznych batérií, napríklad v dielni. Poteší tiež svojou optimálnou dĺžkou a farebným rozlíšením, ktoré zaručí vždy bezchybné zapojenie.

Pod dohľadom mikroprocesora

Táto univerzálna nabíjačka akumulátorov je riadená mikroprocesorom a je plne automatická, 8 kroková. Po dokončení nabíjania sa nabíjačka automaticky prepne do stavu udržiavania, nedochádza tak k prebíjaniu a následnému poškodeniu akumulátora. Nabíjačka je určená pre všetky typy 12 V olovených akumulátorov. Určite oceníte aj funkciu pulzného nabíjania (Float / Pulse),  založeného na princípe striedavého nabíjania a vybíjania, ktorý napomáha udržať optimálnu kondíciu akumulátora. Nabíjačka je schopná prebudiť k životu i takmer vybité batérie a batérie srozvrstveným elektrolytom.

Upozornenie

  • Na nabíjanie v režime Recond je nutné batériu odpojiť od elektroinštalácie a nabíjať akumulátor mimo auta. Ide o režim, v ktorom je vykonávané riadené premiešanie elektrolytu a nabíjač nabíja akumulátor na vyššie napätie než pri ostatných režimoch. 
  • Režim Recond nemožno použiť na batérie s gélovým elektrolytom (AGM).
  • Je vhodné ho použiť len u takmer vybitých akumulátoroch, kde dochádza k vrstveniu elektrolytu (dole hustne, hore redne). Tento režim je vhodné použiť raz alebo maximálne 2× ročne.
  • Ak nejde o bezúdržbový akumulátor a má voľne prístupné viečka, je nutné tieto viečka nechať počas nabíjania otvorené.

Doplňujúce informácie:

Typy batérií:
Všetky typy 12 V olovených akumulátorov (mokré, MF, Ca/Ca, AGM i GEL)

Rozmery:
165 × 61 × 38 mm (D x Š x H)

Izolačná trieda:
IP65

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie nabíjanie, udržovací režim, záchrana batérie, miešanie elektrolytu

Vlastnosti

Nabíjacie napätie 12 V
Min. nabíjací prúd 0,8 A
Max. nabíjací prúd 5 A
Max. kapacita nabíjanej batérie 110 Ah
Druh nabíjaných batérií Gélové, stacionárny, trakčný, AGM, MF, VRLA
Mikroprocesor Áno
Minimálne napätie nabíjanej batérie 2 V
Kód:  AUPR4043
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  56-998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17