Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CTEK MXS 10

4,8 20 hodnotení
Super cena
147,90 € Ušetríte 12,10 €

CTEK MXS 10

Studené zimné večery, kedy dostane autobatéria poriadne zabrať, sa nezadržateľne blížia. Predpokladom pre bezstarostné štarty je ale plne nabitá batéria. V prípade, že si nie ste istí stavom tohto dôležitého článku vozidla, je pre vás ideálne zaobstarať si nabíjačku, ktorá tento problém rieši dokonale. Produkt spoločnosti CTEK patrí medzi kvalitné autonabíjačky s mikroprocesorovým riadením nabíjania. Disponuje režimom náhradného zdroja a rekondície. Problémy s vybitou batériou tak môžete nadobro hodiť za hlavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Stabilný nabíjací prúd do 10 A
  • Pre obnovenie hlboko vybitých batérií
  • Nabíjačka akumulátorov s napätím 12 V
  • Určené pre akumulátory s kapacitou 14 až 200 Ah, príp. až 300 Ah (len pre udržiavacie nabíjanie)
  • Spĺňa stupeň krytia IP65
  • Kompaktné rozmery

Jednoduché pripojenie

Súčasťou balenia je konektor so svorkami na rýchle pripojenie k akumulátoru. Praktická je najmä pre tých, ktorí hľadajú rýchle a jednoduché riešenie pre kombináciu rôznych batérií, napríklad v dielni. Poteší tiež svojou optimálnou dĺžkou a farebným rozlíšením, ktoré zaručí vždy bezchybné zapojenie.

Pod dohľadom mikroprocesora

Táto univerzálna nabíjačka akumulátorov je riadená mikroprocesorom. Vybavená je patentovanou technológiou osemfázového nabíjacieho profilu. Po dokončení nabíjania sa nabíjačka automaticky prepne do stavu udržiavania, nedochádza tak k prebíjaniu a následnému poškodeniu akumulátora. Nabíjačka je určená pre všetky typy 12 V olovených akumulátorov. Určite oceníte aj funkciu Supply, čo je režim napájania, ktorý poskytuje energiu v čase medzi vybratím a opätovným pripojením akumulátora. Odpojením akumulátora od vozidla riskujete stratu všetkého nastavenia, vrátane kódov alarmu, multimediálneho systému a elektroniky, ktorá riadi výkon vozidla. Nabíjačka je schopná prebudiť k životu i hlboko vybité batérie s rozvrstveným elektrolytom.

Upozornenie

  • Pre nabíjanie v režime Recond je nutné batériu odpojiť od elektroinštalácie a nabíjať akumulátor mimo vozidla. Ide o režim, v ktorom je vykonávané riadené premiešanie elektrolytu a nabíjač nabíja akumulátor na vyššie napätie než u ostatných režimov. 
  • Režim Recond nemožno použiť pre batérie s gélovým elektrolytom (AGM)
  • Je vhodné ho použiť len u akumulátorov hlboko vybitých, kde dochádza k vrstveniu elektrolytu (dole hustne, hore redne). Tento režim je vhodné použiť raz alebo maximálne 2× ročne.
  • Ak nejde o bezúdržbový akumulátor a má voľne prístupné viečka, je nutné tieto viečka nechať počas nabíjania otvorené.

Doplňujúce informácie:

Typy batérií:
Všetky typy 12 V olovených akumulátorov (mokré, MF, Ca/Ca, AGM i GEL)

Rozmery:
197 × 93 × 49 mm (D x Š x H)

Izolačná trieda:
IP65

Hmotnosť:
0,8 kg

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie nabíjanie, udržovací režim, záchrana batérie, miešanie elektrolytu

Vlastnosti

Nabíjacie napätie 12 V
Min. nabíjací prúd 10 A
Max. nabíjací prúd 10 A
Max. kapacita nabíjanej batérie 200 Ah
Druh nabíjaných batérií Gélové, stacionárny, trakčný, AGM, MF, VRLA
Mikroprocesor Áno
Minimálne napätie nabíjanej batérie 2 V
Kód:  AUPR4049
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  56-843
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12